01
/
01
/
/*
Firm in Enterprise
*/

Over Firm in Enterprise

Onze focus is gebaseerd op een horizontale doorsneden van de markt. Geen segmenten of branches als focus, maar bedrijfsvoering als vak.
Natuurlijk is het handig om veel van het vak te weten waarin je werkt, maar dit werkt ook wel eens tegen je als het gaat om het nemen van belangrijke managementbesluiten. 

Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het vakgebied bedrijfsvoering met focus op strategie, verandermanagement en (financiële) procesinrichting.

Door juist de diversiteit van de ruim 15 jaar als organisatie te gebruiken, weten wij van de hoed en de rand als het gaat om complexe (internationale) bedrijfsvoeringsvraagstukken.

Miguel heeft zich in zijn studietijd al gestort op bedrijfsvoering. Hij studeerde Grafische Technieken aan het Mediacollege in Amsterdam, Technische Bedrijfskunde aan Avans University en Bedrijfswetenschappen aan Rotterdam School of Management Erasmus University. Ook zijn gehele werkzame leven is gericht op het logisch en eenvoudig inrichten van organisaties. Zowel grote internationale technische bedrijven als publieke organisaties in onderwijs en zorg voorziet hij van organisatievereenvoudiging. Preventief staat hij ook start-ups bij en heeft hij voor diverse instituten voor de klas gestaan. 
Als oprichter en eigenaar van Firm in Enterprise is hij vader van het gedachtegoed van het organisatie vereenvoudigen. Hij weet dan ook als geen ander mensen mee te nemen in gedragsverandering en procesinrichting die logisch, vereenvoudigend en inspirerend werken voor de betrokken organisatie. 
Door dat Miguel naast zijn dagelijkse werk langdurig zeer actief is in (politiek) bestuurlijke kringen, weet hij ook politiek complexe en gevoelige processen te vereenvoudigen..

Annie heeft na haar studie Asian Trade Management aan de Hogeschool Rotterdam, met haar 20 jaar specifieke internationale inkoop-ervaring zich vooral gespecialiseerd op bedrijfsvoeringsvraagstukken rondom de inkoopprocessen.
Een bewuste specialisatie omdat zij zag dat te veel bedrijven verkoop-geörienteerd zijn en hun processen niet goed op orde hebben om meer geld te besparen dan met verkoop te kunnen verdienen. 
Met haar specifieke ervaring en nuchtere benadering weet ze angstvallig snel waar de zere plek in de organisatie zit en weet ze deze verbazend snel logisch en eenvoudig in te richten. 
Naast haar werkzaamheden in het bedrijfsleven heeft Annie een internationale handelsonderneming gericht op het creëren marketingconcepten en het sourcen en importeren van campagnematerialen / relatiegeschenken. Door haar inkoopervaring is ook hier geen product of concept hetzelfde, vandaar de passende naam: Anniething®.

Onze vereenvoudigende diensten zijn op vier manieren in te zetten. Deze kun je hier vinden. En onze opdrachtgevers… te veel om op te noemen! Daarom slechts enkele voorbeelden:

Opleidings – & kennisinstituten en advies- & onderzoeksbedrijven: IVA-Driebergen, Business School Nederland, ROC Zeeland, Zadkine, Hogeschool Rotterdam, Stivako

Zorginstellingen:
– Blijfgroep, RAV-AZG, Stichting Maatschappelijke Opvang Breda, Vrouwenopvang Amsterdam

Corporaties, Stichtingen, Verenigingen, Allianties, NGO’s en Not-for-profit instellingen:

– Syntens, Stadwonen, KVGO, CMBO, Stichting Vluchtelingenwerk Delft

Multinationals, Grootbedrijven en MKB: – CRON Europe GmbH, KOAC-NPC, Thiemegroep, CRON-group (China), Rodin Dental Clinic, MWP-Advies

Overheid, Gemeenten & Politiek: – GGD Nederland, Gemeente Zwijndrecht, Gemeente Zoetermeer, Stichting Anno, Groen Links


Zie voor meer informatie: