01
/
01
/
/*
Firm in Enterprise
*/

INTERIM MANAGEMENT

Wilt u even een boost geven aan uw organisatie, maar ontbreekt het u aan capaciteit, kennis of ervaring?

Heeft u een inspirerend persoon nodig die een verandering samen met uw personeel in goede banen kan leiden? Wellicht zoekt u een tijdelijke invaller voor een uitvaller?

Wij zijn specialist in interdisciplinaire vraagstukken.

Vraagstukken die op te lossen zijn binnen een afdeling of bedrijfsonderdeel zijn verleden tijd. Door de complexiteit van organiseren heeft elke handeling invloed op een groot aantal, zo niet alle, onderdelen van een bedrijf of instelling.
Firm in Enterprise™ focust zich zich bewust op de interdisciplinaire vraagstukken, niet op een branche of bedrijfonderdeel maar juist de relatie tussen de verschillende onderdelen.
Wij zijn goed in complexe vraagstukken waar orde geschept moet worden in chaos, overzicht gecreëerd moet worden op financieel gebied, risico’s in kaart gebracht en teruggebracht moeten worden en waar processen geoptimaliseerd moeten worden de focus is.

Als Organisatievereenvoudiger® staan wij organisaties bij met het professionaliseren van bedrijfsvoering; strategie, verandermanagement en (financiële) procesinrichting.

Voor u het weet is uw vernieuwing routine. Gratis en voor niets fungeren wij tijdens de opdracht als voorbeeldfunctie en inspireren we mensen met logische eenvoud.

Nieuwsgierig? Neem contact op met ons, de intake is gratis!