01
/
01
/
/*
Firm in Enterprise
*/

Organisatieadvies

Zoekt u een dik adviesrapport dat mooi in de kast staat?
Dan moeten wij u teleurstellen…
Wij lossen organisatorische vraagstukken op door deze aan te pakken, niet door gebral op papier*. Alle betrokkenen worden meegenomen in de logica achter de verandering, waardoor ze zelf geïnspireerd raken de oplossing in te voeren.

Wij vermoeien we u niet met theoretische modellen en moeilijke woorden, wij passen ze toe om de problemen binnen uw organisatie op te lossen en niet alleen op te schrijven. Hierdoor heeft onze interventie ook na ons vertrek een positief effect.Nog geen concrete vraag?
Wacht niet te lang met contact, wij beantwoorden ook latente vragen!

Als Organisatievereenvoudiger® staan wij organisaties bij met het professionaliseren van bedrijfsvoering, strategie, verandermanagement en (financiële) procesinrichting.

* tenzij specifiek gewenst

Are you looking for an advisory report that looks pretty thick in the cupboard?
We are sorry, but we will have to disappoint you …
We solve organizational problems by addressing them, not by blustering it on paper *. All stakeholders are included in the logic behind the change, so they will get inspired and proactively support the change.

No specific defined problem?
Do not wait too long with contacting us, we also answer latent questions!

As Firm simplifiers we support firms and organisations in business-management, strategy, change management and (financial) process management.

* Unless specifically required