U denkt in resultaten, wij verwenzelijken ze...

Home / Inspirerend / Interim-management

Wilt u even een boost geven aan uw organisatie, maar ontbreekt het u aan capaciteit, kennis of ervaring? Heeft u een inspirerend persoon nodig die een verandering samen met uw personeel in goede banen kan leiden? Wellicht zoekt u een tijdelijke invaller voor een uitvaller?

Wij zijn specialist in interdisciplinaire vraagstukken.

Vraagstukken die op te lossen zijn binnen een afdeling of bedrijfsonderdeel zijn verleden tijd.
Door de complexiteit van organiseren heeft elke handeling invloed op een groot aantal, zo niet alle, onderdelen van een bedrijf of instelling.
Firm in Enterprise™ focust zich zich bewust op de interdisciplinaire vraagstukken, niet op een branche of bedrijfonderdeel maar juist de relatie tussen de verschillende onderdelen.
Wij zijn goed in vraagstukken waar orde geschept moet worden in chaos, overzicht gecreëerd moet worden op financieel gebied, risico’s in kaart gebracht en teruggebracht moeten worden en waar processen geoptimaliseerd moeten worden de focus is.

Enkele steekwoorden van onze specifieke kracht, passie, kennis en ervaring:
– procesorganisatie
– financiën en management informatie
– verandermanagement
– people management (het meekrijgen van alle soorten en maten mensen) (van zorg tot bedrijfsleven)
– chaos, ‘ik zou niet weten waar ik moet beginnen’ vraagstukken
– profit en non-profit ((internationaal)bedrijfsleven, zorginstellingen, overheid/gemeenten)

Ons best passende buzz-woorden:
creatieve marketing, blue oceans, innovatie, kansen spotten en pakken, innovatie, bemiddeling, onderhandeling, politiek, eenvoud en logica.

Wij steken graag onze de handen uit de mouwen en stoppen onze schouders onder uw organisatie. Uw vraagstuk wordt door verschillende brillen met een integrale kijkwijze structureel en pragmatisch aangepakt, opgelost en overgedragen.

Voor u het weet is uw vernieuwing routine.

Gratis en voor niets fungeren wij tijdens de opdracht als voorbeeldfunctie en inspireren we mensen met logische eenvoud.

Bel of mail, de intake is nagenoeg altijd gratis!